Untuk Renungan...dan Selamat Beramal...hehe

Masa aku drive kete pg tadi, selepas membebel kat seorang mangkuk yg xbagi signal nak potong....
ternampaklah aku kata2 yg menarik ( kete mangkuk nie la ). Die tulis camni " A Dream is always a Dream, but A Goal is A Dream, with Xtra Effort and a Deadline " . Dlm ati, betul jgk ek. Mcm aku laa...berangan No 1 tapi nak buat keje tu malas...bile da wat keje plak wat sket2, ntah smpai bile bley siap. Org laen aku xtau ler.....Heheheh. Tp papepun, mekasih pd mangkuk td!!

Peace
Posted on 8:34 AM by Putra and filed under | 3 Comments »

Digital Camera...hmm....

Aku memerlukan digital camera laa...sape tau apa brand yg bagus n harga yg berpatutan..
Posted on 10:09 PM by Putra and filed under | 0 Comments »

Me...Blog??

Ni 1st time aku menceburkan diri dalam menulis blog...apa yg nak di share pn aku xtau, tp dari masa ke semasa maybe akan ada idea laa kot!

Thanx utk Baya sbb sudi tolong aku buat blog ni, ( di mana aku yg sudah buta IT nie pn mampu wat blog yg x hebat nie ). Untuk Hasni, thanx jugak sebab push aku untuk create bende alah ni.

Adios for now.
Posted on 9:58 PM by Putra and filed under | 1 Comments »